FAQ

Praktisch

Dat is normaal geen probleem, voorzie wel een lege koffer bij het ophalen van de escape box. Dit zijn de afmetingen van de box:

Bij het reserveren van de box kan je een specifiek ophaalmoment vastleggen. Ben je wat later of ben je de afspraak vergeten? Bel ons even op om een nieuw moment af te spreken (+32 494 33 44 05).

De huurperiode telt telkens vanaf het afgesproken ophaalmoment (dit kan je aangeven in de kalender) tot de daarop volgende maandag of donderdag. 

Voorbeeld 1) Kom je de box ophalen op donderdag, dan breng je deze terug op de volgende maandag.

Voorbeeld 2) Kom je de box ophalen op zaterdag, dan breng je deze ook terug op maandag.

Ja, je moet thuis zijn op het moment dat onze koerier de escape box bij je thuis aflevert. Maak je geen zorgen, je kan voor de levering tijdzones aangeven waartussen je zeker thuis bent. Zo zijn we beide zeker dat de escape box goed aankomt. 

Je eigen gekozen cadeau mag niet groter zijn dan volgende afmetingen: 30,5 x 16,5 x 9 cm (L x B x H)

Het spel

De escape box is ontwikkeld voor volwassenen maar kan gespeeld worden door kinderen vanaf 12 jaar. Jongere kinderen spelen best samen met volwassenen. 

De moeilijkheidsgraad van elke puzzel varieert, er zit voor ieder wat leuks bij. Het spel “A Pirate’s Old Whiskey Crate” heeft een gemiddelde moeilijkheidsgraad.

Neen, mag niet. Stout!

Reservatie

Je kan de reservatie van de escape box nog annuleren.

< 31 dagen vooraf annuleren:
Optie 1) je kiest voor een cadeaubon (zelfde als referentiebedrag), er worden geen annulatiekosten aangerekend.
Optie 2) je annuleert je reservatie en kiest niet voor een cadeaubon: 50% van het huurbedrag wordt aangerekend als annulatiekost. 

< 7 dagen vooraf annuleren: we bezorgen je een cadeaubon met waarde gelijk aan het huurbedrag, er worden geen annulatiekosten aangerekend.

Na het plaatsen van je reservatie krijg je een email met een overzicht van je aanvraag (geen mail ontvangen? Kijk even in je spam-map). We kijken na of we je aanvraag kunnen voldoen en sturen een bevestigingsmail. Heb je een bevestiging ontvangen, dan is je reservatie compleet.

Betalen kan op 4 manieren:

Contant

Payconiq-logo

Payconiq

Credit card
(via website)

Overschrijving

Ja dat kan! Omdat de bon gebruik maakt van een QR-code kunnen we deze niet automatisch verwerken via de website. Je Mechelenbon gebruiken doe je zo:

Stap 1: Reserveer je escape box
Ga naar de reservatie pagina van escapeboxhuren.be (klik hier) en plaats je reservatie. Kies bij de betaalmethoden voor de optie “betaal bij ophalen”. Rond je bestelling af en hou je mailbox in de gaten. Je krijgt binnen de 24 uur een bevestiging van je reservatie.

Stap 2: Kom je escape box ophalen & betaal met je Mechelenbon
Kom je escape box ophalen op het afgesproken tijdstip en neem je Mechelenbon mee. We verrekenen de Mechelenbon ter plaatse. Het overige bedrag kan betaald worden via Payconiq of contant.

De Mechelenbon is combineerbaar met andere kortingscodes.

Staat je vraag niet in de FAQ-lijst? Stuur snel een mailtje naar [email protected] of bel ons op het nummer +32 494 33 44 05 dan beantwoorden we snel je vraag.