FAQ

Praktisch

Dat is normaal geen probleem, voorzie wel een lege koffer bij het ophalen van de escape box. Dit zijn de afmetingen van de box:

Bij het reserveren van de box kan je een specifiek ophaalmoment vastleggen. Ben je wat later of ben je de afspraak vergeten? Bel ons even op om een nieuw moment af te spreken (+32 494 33 44 05).

Een specifiek retourmoment kan je reserveren via de website, dit doe je hier

De huurperiode voor een midweek loopt van maandag (ophalen) tot donderdag (retourneren). Huur je de box doorheen het weekend dan kan je de box ophalen op donderdag of zaterdag voormiddag en breng je de box retour op maandag.

Voorbeeld 1) Kom je de box ophalen op donderdag, dan breng je deze terug op de volgende zaterdag of maandag.

Voorbeeld 2) Kom je de box ophalen op zaterdag, dan breng je deze ook terug op maandag.

Je eigen gekozen cadeau mag niet groter zijn dan volgende afmetingen: 25 x 15 x 8 cm (L x B x H).

Je kan de escape box enkel ophalen in ons pick-up point. Door de logistieke complexiteit kan de box niet geleverd worden aan huis.

Het spel

Goede vraag! Het spel is initieel ontworpen voor volwassenen, maar het kan gespeeld worden door kinderen vanaf 12 jaar. Wanneer je met kinderen speelt die jonger zijn dan 12 jaar raden we aan dat een aantal volwassenen per team meespelen en bijstaan waar nodig. Kinderen hebben gemiddeld 90 minuten nodig om de box te kraken.

De moeilijkheidsgraad van elke puzzel varieert, er zit voor ieder wat leuks bij. Het spel “A Pirate’s Old Whiskey Crate” heeft een gemiddelde moeilijkheidsgraad.

Neen, mag niet. Stout!

Reservatie

Je kan de reservatie van de escape box nog annuleren.

< 31 dagen vooraf annuleren:
Optie 1) je kiest voor een cadeaubon (zelfde als referentiebedrag), er worden geen annulatiekosten aangerekend.
Optie 2) je annuleert je reservatie en kiest niet voor een cadeaubon: 50% van het huurbedrag wordt aangerekend als annulatiekost. 

< 7 dagen vooraf annuleren: we bezorgen je een cadeaubon met waarde gelijk aan het huurbedrag, er worden geen annulatiekosten aangerekend.

Na het plaatsen van je reservatie krijg je een email met een overzicht van je aanvraag (geen mail ontvangen? Kijk even in je spam-map). We kijken na of we je aanvraag kunnen voldoen en sturen een bevestigingsmail. Heb je een bevestiging ontvangen, dan is je reservatie compleet.

Betalen kan op 4 manieren:

A) Betalen bij het ophalen:

Contant

Payconiq

Mechelenbon

Mechelenbon

B) Vooraf betalen:

Paypal

Credit card

Overschrijving

Ja dat kan! Omdat de bon gebruik maakt van een QR-code kunnen we deze niet automatisch verwerken via de website. Je Mechelenbon gebruiken doe je zo:

Stap 1: Reserveer je escape box
Ga naar de reservatie pagina van escapeboxhuren.be (klik hier) en plaats je reservatie. Kies bij de betaalmethoden voor de optie “betaal bij ophalen”. Rond je bestelling af en hou je mailbox in de gaten. Je krijgt binnen de 24 uur een bevestiging van je reservatie.

Stap 2: Kom je escape box ophalen & betaal met je Mechelenbon
Kom je escape box ophalen op het afgesproken tijdstip en neem je Mechelenbon mee. We verrekenen de Mechelenbon ter plaatse. Het overige bedrag kan betaald worden via Payconiq of contant.

De Mechelenbon is combineerbaar met andere kortingscodes.

Een cadeaucode kan je gebruiken op de betaalpagina in de reservatietool. Onderaan zie je het totaalbedrag met je reservatie met daarbij de vraag “heb je een cadeaucode?” klik er op en vul je cadeaucode in en klik op “OK”. De korting wordt verrekend. 

Staat je vraag niet in de FAQ-lijst? Stuur snel een mailtje naar [email protected] of bel ons op het nummer +32 494 33 44 05 dan beantwoorden we snel je vraag.