Het verhaal

De Belgische archeoloog Jean Lavaud ging al jaren op zoek naar waardevolle Egyptische schatten vol mysteries. Helaas brachten zijn dure expedities in het verleden niet altijd veel op. Op zijn laatste missie was het eindelijk prijs! Een prachtige graftombe kwam in zijn bezit. Maar niets was wat het leek. Een mythische vloek dwarsboomde Jean zijn plannen en zonder anti-vloek drankje zat het team met handen in het haar. Kan jij Jean helpen de vloek te doorbreken?

Het escape spel

Deze tot de verbeelding sprekende escape spel bevat 14 goed doordachte raadsels die jullie team zullen uitdagen. Verschillende onverwachte wendingen en leuke details zullen jullie collectieve denkvermogen op de proef stellen. Het spel is geschikt voor jong en oud, te spelen vanaf 10 jaar.

Hulp tijdens het spelen

Zit je even vast? Of vind je dat ene raadsel toch te moeilijk? We helpen je verder op weg via een gebruiksvriendelijke handleiding die bij het spel wordt voorzien. Zo ben je in no-time terug vertrokken!

Escape Game The mummy's Mystery
Escape Box The mummy's Mystery

Praktisch

Eigenschappen

Statistieken

Zij gingen je voor...

KOSTPRIJS

Een escape box huren kan al vanaf 80 euro. Afhankelijk van de gelegenheid kan je ervoor kiezen om een leuk cadeau toe te voegen. We verstoppen jou cadeau in het laatste compartiment van de escape box.

Escape box

Huren voor thuis

€80

+

cADEAU

Aanrader!

Maximale afmetingen: 25 x 15 x 8 cm (L x B x H)

 

VANAF

€0

+

(optioneel)

Transport

Levering aan huis

Gratis levering aan huis in Mechelen + 10 km gedurende Corona lock-down.

Tijdelijk

GRATIS

Regio Mechelen +10 km

 

Heb je een vraag over het huren van de escape boxes? Bekijk onze veel gestelde vragen.

KOSTPRIJS

Een escape box huren kan al vanaf 80 euro. Afhankelijk van de gelegenheid kan je ervoor kiezen om een leuk cadeau toe te voegen. We verstoppen jouw cadeau in het laatste compartiment van de escape box.

Escape box

Huren voor thuis

€80

+

cADEAU

Aanrader!

VANAF

€0

Maximale afmetingen: 25 x 15 x 8 cm (L x B x H)

 

Heb je een vraag over het huren van de escape boxes? Bekijk onze veel gestelde vragen.