Het verhaal

Op zolder van Opa liggen tal van oude zeemansspullen. Hij verzamelt al jarenlang bijzondere voorwerpen die hij vindt aan de Belgische kust. Een van de voorwerpen is een prachtige oude piraten kist, nog onaangeroerd en stevig op slot. Al meer dan twintig jaar probeert hij de kist te openen. Tevergeefs, de sloten willen maar niet zwichten. Voor hij de kist verkoopt wil hij het verhaal erachter ontdekken. Willen jullie opa helpen?

Het escape spel

Het escape spel bestaat uit 13 creatief bedachte raadsels die elk op hun manier bijdragen tot het verhaal. Ieder raadsel werd tot in het detail uitgewerkt waardoor ze op natuurlijke wijze in het thema van de kist passen. Tijdens het spelen van deze escape box zal je jezelf een echte piraat wanen.

Hulp tijdens het spelen

Zit je even vast? Of vind je dat ene raadsel toch te moeilijk? We helpen je verder op weg via een gebruiksvriendelijke handleiding die bij het spel wordt voorzien. Zo ben je in no-time terug vertrokken!

Valentijnsactiviteit
Escape box giveaway corona proof

Praktisch

Eigenschappen

Statistieken

Zij gingen je voor...

KOSTPRIJS

Een escape box huren kan al vanaf 80 euro. Afhankelijk van de gelegenheid kan je ervoor kiezen om een leuk cadeau toe te voegen. We verstoppen jou cadeau in het laatste compartiment van de escape box.

Escape box

Huren voor thuis

€80

+

cADEAU

Aanrader!

Maximale afmetingen: 25 x 15 x 8 cm (L x B x H)

 

VANAF

€0

+

(optioneel)

Transport

Levering aan huis

Gratis levering aan huis in Mechelen + 10 km gedurende Corona lock-down.

Tijdelijk

GRATIS

Regio Mechelen +10 km

 

Heb je een vraag over het huren van de escape boxes? Bekijk onze veel gestelde vragen.

KOSTPRIJS

Een escape box huren kan al vanaf 80 euro. Afhankelijk van de gelegenheid kan je ervoor kiezen om een leuk cadeau toe te voegen. We verstoppen jouw cadeau in het laatste compartiment van de escape box.

Escape box

Huren voor thuis

€80

+

cADEAU

Aanrader!

VANAF

€0

Maximale afmetingen: 25 x 15 x 8 cm (L x B x H)

 

Heb je een vraag over het huren van de escape boxes? Bekijk onze veel gestelde vragen.