Het verhaal

Op zolder van Opa liggen tal van oude zeemansspullen. Hij verzamelt al jarenlang bijzondere voorwerpen die hij vindt aan de Belgische kust. Een van de voorwerpen is een prachtige oude piraten kist, nog onaangeroerd en stevig op slot. Al meer dan twintig jaar probeert hij de kist te openen. Tevergeefs, de sloten willen maar niet zwichten. Voor hij de kist verkoopt wil hij het verhaal erachter ontdekken. Willen jullie opa helpen?

Het escape spel

Het escape spel bestaat uit 13 creatief bedachte raadsels die elk op hun manier bijdragen tot het verhaal. Ieder raadsel werd tot in het detail uitgewerkt waardoor ze op natuurlijke wijze in het thema van de kist passen. Tijdens het spelen van deze escape box zal je jezelf een echte piraat wanen.

Hulp tijdens het spelen

Zit je even vast? Of vind je dat ene raadsel toch te moeilijk? We helpen je verder op weg via een gebruiksvriendelijke handleiding die bij het spel wordt voorzien. Zo ben je in no-time terug vertrokken!

Valentijnsactiviteit
Escape box giveaway corona proof

Praktisch

Eigenschappen

Statistieken

Zij gingen je voor...

KOSTPRIJS

Ophalen & retour kerstperiode

Om de drukte te spreiden tijdens de kerstperiode voorzien we verschillende ophaalmomenten. Boxes kunnen opgehaald worden op 23, 24 of 25/12 en worden ten laatste geretourneerd op 26/12 tussen 10u en 17u. Voor de huurperiode van oud op nieuw telt ophalen op 30 of 31/12 waarbij de box op 02/01/2020 geretourneerd wordt tussen 10u en 17u.

OphalenDecember23OphalenDecember24OphalenDecember25RetourDecember26

23, 24 en 25/12 – SOLD OUT! 

OphalenDecember30OphalenDecember31RetourJanuari2

30 en 31/12 – SOLD OUT!

Met volle focus op teambuildings voor bedrijven hebben we besloten onze verhuurdienst af te sluiten. Vanaf 1/07/2022 is het niet meer mogelijk om een escape box te huren voor thuis. 

Voor een teambuilding met je team kan je steeds terecht op: escape-boxes.be

Belangrijk: Heb je nog een geldige cadeaubon? Maak je geen zorgen, jij kan de bon wel nog inwisselen en een box huren. Stuur een mailtje naar: [email protected] met vermelding van je cadeaucode.

KOSTPRIJS

Een escape box huren kan al vanaf 80 euro. Afhankelijk van de gelegenheid kan je ervoor kiezen om een leuk cadeau toe te voegen. We verstoppen jou cadeau in het laatste compartiment van de escape box.

Escape box

Huren voor thuis

€80

+

cADEAU

Aanrader!

Maximale afmetingen: 25 x 15 x 8 cm (L x B x H)

 

VANAF

€0

+

(optioneel)

Transport

Levering aan huis

Gratis levering aan huis in Mechelen + 10 km gedurende Corona lock-down.

Tijdelijk

GRATIS

Regio Mechelen +10 km

 

Heb je een vraag over het huren van de escape boxes? Bekijk onze veel gestelde vragen.

KOSTPRIJS

Een escape box huren kan al vanaf 80 euro. Afhankelijk van de gelegenheid kan je ervoor kiezen om een leuk cadeau toe te voegen. We verstoppen jouw cadeau in het laatste compartiment van de escape box.

Escape box

Huren voor thuis

€80

+

cADEAU

Aanrader!

VANAF

€0

Maximale afmetingen: 25 x 15 x 8 cm (L x B x H)

 

Heb je een vraag over het huren van de escape boxes? Bekijk onze veel gestelde vragen.