Cadeautjes-tijd!

Op zoek naar een origineel cadeau idee?

Een geschenk dat altijd past? Een cadeaubon natuurlijk! Jaar na jaar ga je op zoek naar het perfecte geschenk, geen eenvoudige taak. Je zoekt iets passends, uitdagend en een geschenk dat lang bijblijft… Geef een escape-ervaring cadeau! 

Bij ‘escapeboxhuren’ huur je een escape-kist die je thuis probeert te kraken. Een uitdagende activiteit die je speelt in teams van 3 tot 6 personen. Een verbindende activiteit die jong en oud samenbrengt. We bieden cadeaubonnen van elk bedrag. Wat ook kan: huur de escape-box en steek een ander cadeautje er in. Zo moet de ‘feestneus’ de escape-kist openkrijgen om zijn cadeautje te bemachtigen. 

AANVRAAG FORMULIER
UW CONTACTGEGEVENS

We zijn er even tussenuit.

Bedankt voor je interesse in Escapeboxhuren. Helaas is onze verhuurservice tijdelijk gesloten. Van 6 september tot en met 30 november is het niet mogelijk om een escape box te huren voor thuis.

Waarom even sluiten?

Escape-Boxes bestaat uit verschillende afdelingen: maatwerk, teambuildings en verhuurservice. Door de onverwachte drukte is het voor ons niet mogelijk (logistiek gezien) om de drie services simultaan aan te bieden. We moesten een moeilijke keuze maken en besloten ons te focussen op teambuildings voor bedrijven. Daarom sluiten we tijdelijk onze verhuurservice.

Heb je een cadeaubon?

Maak je geen zorgen. Voor jou maken we graag een uitzondering. Stuur een mailtje naar: [email protected].

Een teambuilding op het werk?

Wil je jouw collega’s uitdagen met onze escape boxes? Dat kan nog steeds! Neem snel een kijkje op www.escape-boxes.be voor meer informatie.

OF Laat je email achter

en We laten je weten wanneer we terug zijn